Spådame Alexandra - Direktekode 180

Spådame Alexandra

Hør på min presentasjon.

Vår spådame Alexandra er et velutdannet medium.

Alexandra har utdannelse fra kjente medium, og har dokumentert kunnskap. Hennes gave er medfødt og nedarvet i flere ledd. Hun har kunnet lese av menneskers energier så lenge hun kan huske og har også en sterk intuisjon. Hun kommer fra Sør Amerika og har indiansk herkomst. I sin daglige gjerning jobber hun med utsatte mennesker og har stor empati for alle hun møter.

Alexandra er til og med en mangesidig healer og jobber med flere forskjellige metoder. Det å veilede mennesker og å hjelpe de som behøver henne har blitt hennes kall. Når du ringer Alexandra så har hun sine krystaller, englekort og tarotkort fremme, men hun innrømmer at hun ikke bruker de så mye, ettersom hun tar inn alt med syn, hørsel og følelser i egen kropp.

Hun har kraftfulle guider som kanaliserer budskapet til deg. Hun tar også inn guidene dine og kan beskrive de nøyaktig.

Spådame Alexandra mener at man må være profesjonell i sitt arbeid og hun lar ingenting være halvgjort. Hun vil derfor ha bevis på at det er rett slektning hun får inn fra den andre siden, innen hun formidler det budskapet du skal ha. Hennes motto er at det finnes en sannhet som er akkurat din sannhet, og den er ment bare for deg, og det er Den sannheten hun skal formidle til deg.

Anbefaling:
Det var en heftig opplevelse å bli spådd av Alexandra. Hun svarte på spørsmål som intet annet medium har klart å svare på tidligere. Det ble veldig riktig og mange biter har falt på plass, som om hun kom med den manglende puslespillbrikken i livet mitt. Hun styrket min egen tro på at jeg var på rett yrkesvei, og jeg fikk en trygghet og bekreftelse jeg trenger akkurat nå.

 

Vil du snakke med Alexandra? Kjøp telefontid nå!

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Ring Spådame!