Spå

Å spå er å se muligheter før de kommer!

Spå
Det finnes mange ulike redskap og verktøy som kan brukes for å spå. Hver spådame og klarsynt benytter seg av sine egne mediale verktøy. Flinke spådamer har erfaring innen mange områder av medial veiledning og kan derfor kombinere sine mediale evner og verktøy for å gi deg den beste hjelp du kan få.

Tarot er et av de mest kjente verktøyene som brukes for å spå. Kortstokken består av 78 kort, hvor alle kort har en unik betydning. En legging med tarotkort kan gi deg viktig informasjon om hvor du befinner deg akkurat nå og hva du trenger å gjøre for å nå målene dine. En tarotlegging gir deg muligheten å få et overblikk over livssituasjonen din på et visuelt kart.

Det er viktig å huske at den sanne styrken i tarotkortene ligger i det faktum at du alltid har makten å forandre det kortene viser deg.

Å være clairvoyant innebærer at man er klarsynt og kan se bilder av situasjoner uten å bruke kort eller andre verktøy.

En flink medial veileder kan også hjelpe deg å se hvordan dine tidligere liv henger sammen med situasjoner som oppstår i livet ditt i dag. Mange ganger kan det også være slik at når vi opplever at vi har sterke følelser for noen vi egentlig ikke kjenner så henger dette sammen med at man har hatt en relasjon i et tidligere liv. Gjentatte utfordringer og konflikter i en nåværende relasjon kan også henge sammen med situasjoner man har opplevd sammen i et tidligere liv. Gjennom medial veiledning kan du få insikt kring det som skjer og ta kontrollen over livet ditt!

Noen spådamer bruker runer når de spår. Runer består av 25 symboler som ofte er trykte på sten, metall eller tre. Disse blandes og kastes ut, og spådamen tolker deretter betydningen avhengig av hvor de havner. Alle symboler har en egen betydning. Runer pleier å være særlig brukbare når det gjelder å oppdage hvilke dypere mønster som styrer livene våre og de valgene vi tar, og hva som påvirker oss ubevisst. En profesjonell spådame vil alltid prøve å hjelpe deg å se hvilke positive muligheter du har i nettopp din spesifikke situasjon!

Astrologi er nok en måte å forutse fremtiden ved å studere planetenes posisjon og deres innvirkning på personligheten din og relasjonene dine.

Kjøp samtaletid og snakke med våre spådamer direkte

Kjøp samtaletid med betalkort. Du får koden umiddelbart via SMS og e-post.

Få hjelp av en spådame med å spå deg

Ring Spådame!